House LL

The renovation of some portions of a private residence, originating from a rethinking of the interior distribution, opens up new spaces for relationship and sharing: in these areas, connecting elements characterized by a strong identity are inserted. A light framework expands vertically generating the structure of the main staircase: its design, functional and poetic at the same time, outlines the profiles of an architecture within an architecture.

The renovation of some portions of a private residence, originating from a rethinking of the interior distribution, opens up new spaces for relationship and sharing: in these areas, connecting elements characterized by a strong identity are inserted. A light framework expands vertically generating the structure of the main staircase: its design, functional and poetic at the same time, outlines the profiles of an architecture within an architecture.

LocationMonastero Bormida, AT (Italy)
TypologyInterior design
ClientPrivate
StatusOngoing construction